بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

بررسی پیش‌نویس قانون اعدام اسرای فلسطینی در کنست

«ایتمار بن گویر» وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی شنبه گفت پارلمان این رژیم قرار است پیش‌نویس قانون «اعدام زندانیان فلسطینی» را به بحث بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر. «ایتمار بن گویر» وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی شنبه گفت کسنت (پارلمان این رژیم) قرار است پیش‌نویس قانون بحث‌برانگیز درباره «اعدام زندانیان فلسطینی» را به بحث بگذارد.

 

روزنامه «معاریو» در وبسایت خود به نقل از وی اعلام کرد: کسنت دوشنبه (فردا) تدارکات برای اولین قرائت قانون مجازات اعدام زندانیان فلسطینی را مورد بحث قرار خواهد داد.

 

بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت حزب «قدرت یهودی» که خودش هدایت آن را برعهده دارد، پیش‌نویس مذکور برای اعدام زندانیان فلسطینی را ارائه داده و افزود «انتظار می‌رود این پیش‌نویس مورد حمایت همه اعضای کنست قرار بگیرد». به گفته منابع فلسطینی، رژیم صهیونیستی بیش از هفت هزار فلسطینی از جمله زنان و کودکان را در زندان‌های خود در بازداشت دارد.

 

رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۵۴ مجازات اعدام را لغو کرد اما ماه مارس کنست در قرائت مقدماتی، پیش‌نویس قانونی که بازگشت مجازات اعدام برای «زندانیان فلسطنی محکوم به کشتن اسرائیلی‌ها» را ممکن می‌کند، تصویب کرد. بن گویر این پیش‌نویس را ارائه کرد که مورد حمایت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قرار گرفت و با موج مخالفت فلسطینیان مواجه شد.

 

قانون مجازات اعدام در سال‌های اخیر بیش از یک بار در فلسطین اشغالی پیشنهاد شده اما کنست از تصویب آن خودداری کرده است. پیش‌نویس قانون مذکور باید سه قرائت را در کنست پشت سر بگذارد (سه بار به تصویب برسد) تا قابل اجرا شود.

 

به نوشته پایگاه «میدل ایست مانیتور»، حماس یک توافق جامع مبادله اسرا را پیشنهاد کرد که بر اساس آن همه ۲۴۰ اسرائیلی را که از هفتم اکتبر به اسارت گرفته، در ازای آزادی همه اسرای فلسطینی آزاد کند؛ اما اسرائیل اعلام کرد از طریق تشدید عملیات نظامی در نوار غزه «گروگان‌ها» را آزاد خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر